Sprog og Samfund præsenterer:
 ”Silkeborgaffæren”/
Kalk og Svamp Festival 2014.
 Januar-juli 2014

En beruset samtale: snelandskab og teaterstykker (1995-2014)
Christian Schmidt-Rasmussen,  torsdag d. 9. januar kl. 17-20.
I lokalet Flensborggade 57.
Udstillingen kan endvidere besøges torsdage - 16. og 23. Januar imellem kl. 12-17

Min udstilling er et ekko af en diskussion jeg havde i December. Jeg kan ikke huske samtalens eksakte indhold og slet ikke hvad jeg sagde da jeg var beruset, men den kredsede om hvorfor vedkommende ikke mente jeg skulle kalde mig landskabsmaler. Det irriterer mig at jeg ikke kan genkalde mig diskussionen, da vedkommendes argumenter formodentlig ville have beriget mig.
Så udstillingen består af et spritnyt maleri af et storladent snelandskab med kælkere og, i tilgift, tre fire papkasseteaterstykker fra 1995 til at simulere en beruset diskussion.   
 C S-R  Christian Schmidt-Rasmussen, Flensborggade 57, Copenhagen
  http://flensborggade57.squarespace.com/currentexhibition/